Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

"Masia de pedra del segle XVI, única en el seu estil, amb 56 finestres de pedra tallada, i moltes portes dovellades exteriors i interiors. Envoltada d'extensos boscos i harmoniosos camps de cultiu"

La Masia

Es tracta d'una masia de pedra del segle XVI, única en el seu estil, amb 56 finestres de pedra tallada, i moltes portes dovellades exteriors i interiors. La finca està completament envoltada per extensos boscos i per harmoniosos camps de cultiu.

La petitíssima població més propera (5 cases), està a 700 metres, i no obstant això la masia no està sola ni excessivament aïllada perquè està en el mateix veïnat en què viuen els cuidadors de la plantació veïna.

La masia i les edificacions annexes, també de pedra, sumen 1.200 m2 i estan completament restaurades i condicionades, a punt per entrar a viure immediatament amb el màxim confort.

La masia es pot destinar perfectament a diferents usos: bé a meravellós habitatge, a establiment "Relais Chateau", o bé, a espectacular museu. Posseeix 8 dormitoris amb els seus banys acuradament actualitzats. Hi ha calefacció a totes les dependències. La masia està situada en un jardí totalment tancat (tot ell amb reg automàtic), de 13.000 m2 en el qual hi ha una gran piscina coberta, un petit hort i un petit camp de futbol de gespa natural, que es pot destinar a altres usos, com per exemple camp de tennis, o edificacions auxiliars com bungalow.

Accessos

Les comunicacions de la masia són ideals. Proximitat a l'autopista A2, aeroport de Girona, i AVE (Girona i Figueres) L'accés final a la finca es realitza entre bells i solitaris camps i boscos amb vistes als nevats cims dels Pirineus. L'aïllament gairebé complet (amb només uns veïns, que trenquen la solitud absoluta) propicia un silenci meravellós, només alterat durant el dia per les nombroses espècies d'ocells que viuen a la zona.